2 Ağustos 2010 Pazartesi

Chanel Rouge Coco Lipstick



İşte 45tl bayıldım dediğim ruj! Sonra tabii Mac'in rujuna hem koleksiyon diye hem de kazık kazık sattıkları için 42 lira bayılınca bir de istediğim gibi çıkmayınca, bu ruj gözümde daha da büyüdü :) Bu benim ilk Chanel ürünüm, o yüzden pek bir kıymetli oldu benim için.




Rengi Vanessa Paradis'li tanıtımlardaki renk yani Mademoiselle. Universal diyorlar bu renk için, yani kim sürerse sürsün yakışır, bana da yakıştığını söyleyebilirim. Hani şu aradığım pembe var ya, işte ona en çok yaklaşan ürün bu diyebilirim.



Gayet kremsi bir yapısı var ve dudaklarımı kurutmuyor. Hafif bir kokusu var ama rahatsız edeceğini sanmıyorum. Bir süre sonra duymuyorsunuz bile.



Chanel'in kapları hep böyle sade ve kolay taklit edilebilir olduğu için, ortada çok fazla taklit ürün var. Ancak ben bu ürünün birkaç özelliğini sizinle paylaşmak istiyorum. Yarın öbür gün bir yerde rastlar ve almak isterseniz orijinalliğini teyit edecek bazı küçük ayrıntılar bunlar. İlki aşağıdaki fotoda elimden geldiğince göstermeye çalıştığım kapağın içindeki Chanel logosu. Rouge Coco'ların hepsinde bu logo mevcut. İkincisi ürünün kabı. Özellikle metalik olarak tasarlanmış, makyaj çantanızdaki diğer ürünlerin arasında hemen fark ediyormuşsunuz çünkü metalik oluşu hafif bir soğukluk yaratıyor. Yukarıda bahsettiğim koku ise Chanel'i taklitlerinden ayırmanızı sağlayacak bir etken daha oluşturuyor. Benim rujum güvendiğim bir arkadaşım tarafından free shoptan alındı o yüzden içim rahat. Ayrıca benimkinin karton ambalajını da koydum ki yine elinizdeki ürünün kabını karşılaştırma şansınız olabilir. Çünkü gittigidiyorda falan kartonalrı da oluyor, gramajından falan sahteliğini fark edebilirsiniz. Şu an Çilekte birçok rengi var, bu renk de gelmişti fakat hemen tükenmiş.

1 yorum:

  1. blogunu biraz önce keşfettim gerçekten süper :):)

    http://fashionwithmelis.blogspot.com beklerim :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...