6 Mart 2011 Pazar

Nars Kalahari



Merhaba,

Nars Kalahari, iş yerinde sürerim diye aldığım ve Nars Cordura gibi gidip gelip göz attığım bir fardı. Açık renk tarafı ışıltılı olmasa sanki benim göz kapağımın rengi gibi duruyor. Genelde Cordurayla eşleyip bir arada kullanıyorum. Yumuşacık ve rengini çok güzel veriyor. Ben İngiltere'den adlım Türkiye fiyatı yanılmıyorsam 72 TL.

4 Mart 2011 Cuma

Nars Cordura



Merhaba,

Cordura aylardır gözümü diktiğim Nars farlardan birisiydi. Harika kahverengi dumanlı göz makyajı yapılıyor, hastası oldum. Koyu renkli tarafı biraz daha simli olduğu için beni biraz korkuttu. Pigmentasyonu özellikle koyu tarafın çok güzel ama benim göz altlarıma biraz dökülme yaptı. Sürümü çok kolay ve yumuşacık yapısı var ancak diğer Nars farlarımdan daha hızlı toplanma yapıyor, nedenini bilmiyorum. Nars farların fiyatı 72 tl yanılmıyorsam.

2 Mart 2011 Çarşamba

Mac Powerpoint Eyeliner Industry


Bu kalemin tuhaf bir hikayesi var bende. Okumak istemezseniz sonuç bölümüne atlayabilirsiniz hemen.

Bir arkadaşımla proje yarşmasında finale kalmıştık ve finalde 1000 kadar kişiye projemizi sunacaktık. Büyük bir salonda hafif bir makyajın yeterli olmayacağını düşüdüm, bu nedenle gözümde açık renk bir far ve eyeliner, dudağımda ise kırmızı ruju tercih edecektim. Ama eyelinerımın kuyruklu olmasını istiyordum. Sanki görebileceklermiş gibi :) Bir sabahın köründe Akmerkez Mac'e uğrayıp gözüme kuyruklu eyeliner çekmek istediğimi söyledim, Mua hanım bana onu sadece fırça ile yapabilirsiniz dedi. Ben o zamanlar fludline'ın var olduğunu biliyordum ama çok da yeterli bilgim yoktu bu konuda. Ben bana blacktrack fluidline'ı önerecek derken Mua bana bu göz kalemini ve Mac 266 fırçayı önerdi. Gözümde de denedik ve kalemi sürdükten sonra fırçayla çok hafif kuyruğumsu bir şey çizdi, çok kötü olmamıştı aslında ama aklımdaki bu değildi. Benim de basiretim bağlandı herhalde hiç ses etmeden aldım. :D Ama hiç pişman değilim. Sunumda kuyruklu eyeliner kullanmadım ama şuradaki kırmızı rujumla harikaydım. Proje yarışmasında da 3. olduk bu arada. Off bir göz kalemi için ne de uzun bir hikaye oldu değil mi?
 
Sonuç: Ben bu kalemin rengini çok beğeniyorum, füme gibi ama füme kadar gri ağırlıklı değil. Siyah kalemler gibi sert durmuyor, içindeki grimsi ışıltılar rengi yumuşatıyor. Üstelik kalıcı koleksiyonda yer alıyor, istediğiniz zaman gidip alabilirsiniz. Bende akma kokma yapmıyor zaten suya dayanıklı ama dediğim gibi aşırı yağlı göz kapaklarım yok. Tek kusuru göz içinde yeterli renk vermemesi. Mac'in kalemleri yanlış hatırlamıyorsam 34 tl civarında. Bu kalem bitince kesin alırım.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...