16 Ağustos 2011 Salı

Hediye Çekilişi


Merhaba!

Nişanımı sizlerle kutlamak için bir çekiliş düzenlemek istiyordum ancak şimdiye nasip oldu. Yine küçük bir paket hazırladım. Neutrogena temizleme jeli, Avon Color Trend rimel, Flormar ikili allık (inanın o kadar beğendim ki kendime ayırmamak için zor tuttum kendimi :)) ve Maybelline ikili far'dan oluşan bir set bu.
Bir sonraki çekiliş düğünüm sebebiyle olacak ve daha da güzel hediyeler vermeyi düşünüyorum :) Katılmak için formu doldurmanız ve blogumu twitter, facebook veya varsa kendi blogunuzda (3ünden birinde) duyurmanız ve forma bu linki yapıştırmanız yeterli olacak. Kazananı yine blogumda duyuracağım ve eğer 5 gün içinde bana ulaşmazsa hakkı başkasına devrolacak. Son katılma tarihi 31 Ağustos gece saat 23.59'dur.

Sevgiler,

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Loreal Glam Shine Reflexion Lipgloss



Merhaba,

Bu seri glamshine'lar henüz ülkemize gelmedi, ben kozmetik yasağından önce İngiltere'den getirtmiştim. Şu yazımda da göstereceğimi söylemiştim ama çook uzun zaman olmuş yahu!




Ben glamshine'ların yapısını ve kokusunu çok beğeniyorum, şimdiye kadar 2 tüp farklı serilerde ve renklerde olanlardan bitirdim. Yapısı orta-az arası yapışkan ve bu sebeple kalıcığı iyi diyebilirim ama bir Mac gloss kadar yapışkan değil emin olun. Bence fiyatları biraz tuzlu, hele bir de yurt dışı ile karşılaştırılınca, ama renk çeşitliliği ve fiyatıyla bence Mac'ten daha iyi.



Bu renk Sheer papaya ve adı gibi ince yapılı, altında ruj olmadan sürüldüğünde rengini belli etmiyor. Ama içindeki minik ışıltıları muhteşem ve dudakta güzel yansıma yaratıyor. Mesela Flormar'ın içinde bildiğin sim var, ama bunlardaki ışıltılar minicik minicik! :) Aplikatörü de yumuşak ve esnek yapıda yeterince ürün topluyor, Avon'un aplikatörleri öyle değil mesela. Ben bunu rengini değiştirmek istediğim rujların üzerine sürüyorum. Gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim.

Sevgiler,

14 Ağustos 2011 Pazar

Rimmel 825 Sky High



Bu ojeden almayan kaldı mı acaba? Tüm bloggerlarda var gibi geliyor bana. :)
Daha önce birçok kez söyledim, Rimmel'in ojelerini çok beğeniyorum. Fırçaları çok başarılı ve güzel renk seçenekleri var. Daha ne olsun! Fotoğrafta göründüğünden biraz daha koyu bir renk, iki kat sürdüm, 2. kat kalın sürülürse daha iyi olur gibi.

Sevgiler,

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Kryolan Makyaj Eğitimi






Makyaj eğitimi mi yoksa para ve zaman israfı mı bilemediğim bir deneyim yaşadım. Aslında bu eğitime şubat ayında katılmıştık, ama o kadar memnuniyetsizlik yaşadım ki anlatmak bile istemedim. Grupanya üzerinden 50 tl ücretle bu eğitimi aldık, yaklaşık 16 kişiden oluşuyordu katılımcılar. Biz ise 3 kafadar katılmıştık eğitime.



Gitmeden önce kendi malzemelerimizi götürmeli miyiz diye oraya sormuştuk ancak eğitim yerindeki malzemeleri kullanacağımız söylendiği için hepimiz makyajsız gittik. Eğitimin ilk 40 dakikasında Krylon'ın hangi ürününün ne özelliği varmış bunlaır anlattı eğitimci kadın, daha sonra göz ve yüz tiplerinden bahsetti ama nasıl makyaj uygulanması gerektiğinden bahsetmedi bile. Sonra sırayla herkesin göz tipini saydı ve bu da en az 15 dk sürdü.



Sonunda iki gönüllü üzerinde makyaj uygulaması yaptı ancak yaparken yeterince iyi anlatamadı, fotoğrafta oturan hanımın makyajı 80'lerden fırlamış gibi oldu zaten :). Özet olarak; 50 tl'em boşa gitmiş oldu o paraya kendime bir allık alırdım. Yeni hiçbir şey öğrenmedim, aksine daha iyisini anlatırdım dedim. Grupanya'ya da yorum oalrak hiç beğenmediğimi de ilettim. Ben yandım siz yanmayın.

Sevgiler,

12 Ağustos 2011 Cuma

Rimmel 398 Black Pearl Oje



Merhaba,

Black pearl deyince benim aklıma önce Chanel sonra da KArayip Korsanları geliyor . :) Ama bu oje Chanel'inkine pek benzemiyor. Çeşit olsun diye almıştım :) Bir de fırçalarının sağladığı kolay sürüm özelliği çok işime geliyor açıkçası. Siz nasıl buldunuz? Siyah ojeye karşı mısınız yoksa sever misiniz?

5 Ağustos 2011 Cuma

Temmuzda Bitenler!




Temmuzda görüldüğü üzere çok bir şey bitmedi. :) Ama paylaşalım yine de değil mi?

Nivea Pure&Natural Deo Yaseminli:
Bunu kokusuna bakmadan online olarak sipariş etmiştim, fena kokmuyor ama ter kokusu konusunda performansı beklentimin altında kaldı. Şimdi siyah&beyaz olanının roll-on unu aldım, ondan çok memnunum.

Watsons pamuk:
Klasik pamuğum olmuştu ama kendisini bu ay daha uygun fiyatlı başka bir Watson pamukla değiştirdim :)

Avene Thermal Water: Ben tonik yerine termal su spreyi kullanıyorum, bu üründen memnun kaldım sayılır ama yeni ürün olarak Vichy'ninkini aldım nedeni de şu: sprey sıkınca muhakkak dudağınıza da biraz geliyor ve suyun tadını alabiliyorsunuz, Vichy'nin suyunun daha tuzlu bir tadı var, bunun sebebi de bence içerdiği minerallerin fazla olması. SArıkız'ın mineral suyunu bulsam onu da alırım açıkcası çünkü yabancı markalar çok fiyatlı oluyor.



La Roche Posay Toleriane Temizleyici: Cildim çok hassas olduğu için Bioderma'dan önce bu ürünü makyaj temizleyici oalrak kullanıyordum. Cildimin reaksiyon vermediği bir ürün gerçekten ama göz makyajı konusunda pek başarılı değil, gözleri yakıyor :( O yüzden Loreal'in göz makyaj tem. ile beraber kullanıyordum. Şimdi sadece Bioderma kullanıyorum. Ama bu ürünü de tavsiye ederim. Ben pamuğa döküp sürüyordum siz isterseniz elinize biraz alıp yüzünüze yayarak da sürebilirsiniz. Fiyatı 30 lira sanırım, parabensiz, içeriğini merak ederseniz diye onun da fotosunu çektim.

Sevgiler,

4 Ağustos 2011 Perşembe

Dibini Görmeyen Ne Olsun!



Gavurlar buna Project 10 Pan demişler ben de "avyok"'tan sonra bu kelimeye de eğlenceli Türkçe bir karşılık uydurmak istedim: "Dibini görmeyen ne olsun!" :)
Bilgen ve birkaç blogger arkadaş daha ellerindeki ürünleri bitirmeye karar vermişler, bu işe ben de iştirak ediyorum. Buyrun benim ürünlerim:

Vichy Lipostrech: Vallahi bilmiyorum bizim eve nasıl girmiş bu ürün, ziyan olmasın diye basenlerime süreceğim ama faydası olacağına inanmıyorum :))

Avon Mineral ruj: Makyaj çantamda sürünüyor aylardır, zaten az kalmış gördüğünüz gibi ,bitsin diye utanmasam evde de sürücem :)

Clinique göz kalemi: Zor renk veriyor az kalıcı, sevemedim işte, daha ayrıntılı yazı çok yakında!

Clinique High lenghts rimel: Karışık hislerim var, tester boy olduğu için bitirmeye uğraşıyorum sırada 2 rimel var çünkü :)

Nivea caregloss: Biraz daha çantamda sürülmeden gezerse bozulacak, artık bitmeli, az renk veriyor, nude rujları renklendirmek için kullanıyorum daha çok.

Avon pure cotton parfüm: Omo gibi kokuyor bu :))

The Body Shop Neroli Jasmin: Bana "bu parfüm yasemin kokuyor" deseler koşa koşa alırım, ama bunun içindeki neroli kokusu ağır basıyor sanki, 30 ml ama sıkıldım kokusundan, bitse de gitsek :)

J&J Baby oil: Valla hiç sevmedim ben bunu, bir tuhaf oluyor cildimde, emmiyor gibi.

Neutrogena vücut kremi, kokusu biraz medikal gibi gelse de güzel nemlendiriyor, yarıladım gibi ama hem J&j hem bu nasıl biticek bilmiyorum :)

Mulondon organik gül kremi; bu ürünü İngiltere'den kozmetik yasağından önce almıştım, 25 tl gibi bir fiyatı vardı. Saf yağ olduğu için (losyonların çoğu suyun içinde dağılan yağ karışımıdır) azcık bir parçası bile yetiyor. Yoğun bir gül kokusu var. Kesinlikle kötü bir ürün değil. Yüzüm için almıştım ama yüzüme başka kremlere başladığım için bunu nereme sürsem bilemedim. :)) Bilmiyorum maske olarak kullanırım belki :) Fikri olan?

Sevgiler,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...