13 Ağustos 2011 Cumartesi

Kryolan Makyaj Eğitimi






Makyaj eğitimi mi yoksa para ve zaman israfı mı bilemediğim bir deneyim yaşadım. Aslında bu eğitime şubat ayında katılmıştık, ama o kadar memnuniyetsizlik yaşadım ki anlatmak bile istemedim. Grupanya üzerinden 50 tl ücretle bu eğitimi aldık, yaklaşık 16 kişiden oluşuyordu katılımcılar. Biz ise 3 kafadar katılmıştık eğitime.



Gitmeden önce kendi malzemelerimizi götürmeli miyiz diye oraya sormuştuk ancak eğitim yerindeki malzemeleri kullanacağımız söylendiği için hepimiz makyajsız gittik. Eğitimin ilk 40 dakikasında Krylon'ın hangi ürününün ne özelliği varmış bunlaır anlattı eğitimci kadın, daha sonra göz ve yüz tiplerinden bahsetti ama nasıl makyaj uygulanması gerektiğinden bahsetmedi bile. Sonra sırayla herkesin göz tipini saydı ve bu da en az 15 dk sürdü.



Sonunda iki gönüllü üzerinde makyaj uygulaması yaptı ancak yaparken yeterince iyi anlatamadı, fotoğrafta oturan hanımın makyajı 80'lerden fırlamış gibi oldu zaten :). Özet olarak; 50 tl'em boşa gitmiş oldu o paraya kendime bir allık alırdım. Yeni hiçbir şey öğrenmedim, aksine daha iyisini anlatırdım dedim. Grupanya'ya da yorum oalrak hiç beğenmediğimi de ilettim. Ben yandım siz yanmayın.

Sevgiler,

3 yorum:

  1. Hay Allah :( Okurken ben bile sinir oldum, bu kadar kötü yapacaklarına hiç yapmasınlar workshop falan. Ne kötü insanları markadan da soğutuyorlar böyle.

    YanıtlaSil
  2. hah! arkadaşım da bana gidelim mi demişti bu eğitim için, üşenmiştim :) iyi ki de üşenmişim :)))

    YanıtlaSil
  3. @Marjo Evet Kryolan'ı kendime çok uzak bir marka olarak görüyorum artık.

    @Lydia üşengeçlik bazen iyidir :D

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...