15 Ağustos 2011 Pazartesi

Loreal Glam Shine Reflexion Lipgloss



Merhaba,

Bu seri glamshine'lar henüz ülkemize gelmedi, ben kozmetik yasağından önce İngiltere'den getirtmiştim. Şu yazımda da göstereceğimi söylemiştim ama çook uzun zaman olmuş yahu!




Ben glamshine'ların yapısını ve kokusunu çok beğeniyorum, şimdiye kadar 2 tüp farklı serilerde ve renklerde olanlardan bitirdim. Yapısı orta-az arası yapışkan ve bu sebeple kalıcığı iyi diyebilirim ama bir Mac gloss kadar yapışkan değil emin olun. Bence fiyatları biraz tuzlu, hele bir de yurt dışı ile karşılaştırılınca, ama renk çeşitliliği ve fiyatıyla bence Mac'ten daha iyi.



Bu renk Sheer papaya ve adı gibi ince yapılı, altında ruj olmadan sürüldüğünde rengini belli etmiyor. Ama içindeki minik ışıltıları muhteşem ve dudakta güzel yansıma yaratıyor. Mesela Flormar'ın içinde bildiğin sim var, ama bunlardaki ışıltılar minicik minicik! :) Aplikatörü de yumuşak ve esnek yapıda yeterince ürün topluyor, Avon'un aplikatörleri öyle değil mesela. Ben bunu rengini değiştirmek istediğim rujların üzerine sürüyorum. Gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim.

Sevgiler,

1 yorum:

  1. aynen katiliyorum bende aldim ama altinda ruj olmadan hic bir ozelligi olmuyor. rujla beraber olursa guzel
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...