21 Aralık 2011 Çarşamba

MUD Make-up Designory



Bol fotoğraflı bir yazı sizi bekliyor hazır olunuz! Cumartesi günü MUD Türkiye'nin tanıtım toplantısındaydım. Bu marka Türkiye'ye ilk kez geliyor ve farklı yaklaşımı ile adından söz ettirecek bence. Çünkü başka bazı markalardaki gibi satış odaklı değil eğitim yaklaşımıyla geliyorlar.

Konseptleri bildiğimiz markalardan farklı, mağazalarının ön tarafı satış kısmı olacak ancak arka tarafta makyaj dersleri alabileceğiniz sınıflar yer alacakmış. Ayrıca ürün satın alan müşterilerinin aldıkları ürünü nasıl kullanacakları detaylı bir biçimde anlatılacakmış. Birçoğumuz bilgisiz satış temsilcileri yüzünden çok zaman hangi ürünü nasıl kullanacağımızı bilemiyoruz. Belki işe yarayacak bir ürünü kullanamadan kenara koyuyoruz. Böyle bir sıkıntı ile karşılaşmayacağımızı bilmek çok hoş bence.



Markanın fırçalarının da olması iyi makyaj fırçası arayışlarımızda bize kolaylık sağlayacak diye düşünüyorum.



MUD ürünleri özellikle profesyoneller tarafından kullanılıyor, Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter filmlerinde de MUD ürünleri kullanılmış.



Allıkları ve farları refill olarak alabiliyorsunuz. Doğal olarak refill paletleri de var, böylece istediğiniz renkleri yanınızda kolayca taşıyabiliyorsunuz.



Manken ve oyuncu Duygu Akdeniz de MUD ürünlerini bir süredir kullandığını ve çok memnun olduğunu bizimle paylaştı. Diğer ürünler gibi cildini yormadığını söyledi.



Bu hanımefendiye ise istek üzerine kış-yılbaşı temalı bir makyaj yapıldı. Önce sol gözüne mavi ve siyah ile smokey eye makyajı uygulandı, geçişler ve blending çok başarılıydı. Ancak sonra diğer gözüne bronz ışıltılı bir makyaj yapılıdı ve ben onu daha çok beğendim :))



Makyaj artistlerimiz rimeli uygularken de farklı bir yöntem tercih ettiler. Rimeli ellerindeki metal makyaj paletine bir miktar sürdükten sonra minik yelpaze fırça ile paletten alarak kirpiklere uyguladılar. Böylelikle kirpik diplerinde liner etkisi oluşuyor. Siz nasıl buldunuz bu uygulamayı?



Ürünlerin pigmentasyonu ve kalıcılığının iyi olduğunu söyleyebilirim. Hem mat hem de ışıltılı farlar mevcut. Işıltılılar biraz yanar döner gibi, bu da benim çok hoşuma gitti doğrusu. Özellikle yeşil farlarına bayıldım. Farların renklerinin de fotoğrafını çekmiştim ancak onlar nereye kaybolmuş bir türlü bulamadım :((



Aaah şu allıkların güzelliğine bakın! Siz de benim gibi heyecanlandınız mı bakalım?



Bu güzel organizasyon için MUD Türkiye ekibine ve Koray Caner'e çok teşekkürler!

1 yorum:

  1. Kadının yüzüne yapılan makyajı hiç ama hiç beğenmedim... Çok alaturka olmuş.. Hele o sağdaki mavi olan..Soldaki de çok hoş değil. Sanki sıradan bir ev kadınının evde canı sıkılıp da yaptığı bir makyaj gibi görünüyor, hiç "makeup artist" makyajı değil..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...