28 Şubat 2010 Pazar

Models Own



For English scroll down please.

Burada bahsettiğim ojelerim gelmedi zannetmeyin! Siparişi verdikten iki hafta sonra elime ulaştılar. Yukarıdaki fotoğrafta yer alan kutunun içinde o mor kağıtlara sarılı haldeydiler. Siyah zarfta ise fatura var. Aşağıda 3'ünün bir arada olduğu fotoğrafı görüyorsunuz.



Soldan sağa scarlet sparkle, magenta divine ve peacock green.



Çok düzgün fotoğraflayamadım, bir ara güneş ışığında da çekmeye çalışacağım. Bu flaşsız sarı ışık altındaki hali, flaşla çektiğimde mavimsi çıktığı için onu koymadım. Bu fotoğraf rengin güzelliğini göstermiyor. Gerçekten tavus kuşunun kuyruğundaki renk gibi! Ama pek iyi oje sürdüğüm söylenemez :)) Bu ojeyi ilk sürdüğümde şirkette inanılmaz ilgi çektim ve çok iltifat aldım. Patron bile (erkek) ojelerimi beğendiğini söyledi!!!

Sürdükçe diğerlerini de eklyeceğim merak etmeyin.

---------------

Since i have one English speaker follower, i should write sth in English! :) these are the nail polishes i have bought from Models own. First photo shows the package they came in. Second one is taken with flash, from left to right scarlet sparkle, magenta divine and peacock green.
The 3rd photo is under yellow light. I tried to take one with flash but it turned out blueish :( I will try to take a photo in natural light. The reviews of the other ones are coming soon :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...