30 Mart 2010 Salı

Urban Decay Summer of Love Nail Kit

Yine bayıldığım renkler! Lütfen aşağıdaki linke tıklayıp Urban Decay'in yaz için çıkardığı koleksiyona bir göz atın! En çok turkuazı beğendim ama en zor sürüleni de oymuş!

Temptalia

Urban Decay Tinted Moisturizer




Bu ürünü kesinlikle istiyorum!!! Her ne kadar bloga yazma fırsatım olmasa da birkaç zamandır renkli nemlendirici avındaydım. Neredeyse her markanınkini araştırıp içeriğindeki maddelere baktım. Sonuç; HÜSRAN! Hepsinde paraben vardı. Daha önce belirttiğim gibi parabenli nemlendirici kullanamıyorum. Urban Decay'in parabensiz nemlendirici çıkardığını görünce havalar uçtum vallahi! Yakında diğer bloglarda yorumlar yazılır, ben de yorumlara göre karar veririm. Eğer iyi derlerse artık e-bay'den mi yoksa başka bir yerden mi ne yapar eder bulurum onu :)

Yine Chanel



Chanel Rouge Coco ile hayranlığımı kazanmayı başarmıştı. Şimdi de Orient Extreme Koleksiyonu ile beni benden aldı. Özellikle ojelere bayıldım. Ama açıkcası bir ojeye o kadar para vermeye kıyamıyorum. Uzaktan bakmakla yetineceğim sanırım. Hmm ya da standa gidip mıncıklarım belki biraz??? :))

Lancome Bronze Riviera



Yaz koleksiyonları birerbir ortaya çıkmaya devam ediyor. Lancome'un Bronze Riviera koleksiyonuna da illaki bir başka sitede rastlamışsınızdır. Ama ben de bahsetmeden geçmek istemedim. Lancome'un klasik entegre fırçalı allığı yine karşımızda. Efsane Juicy tube'u eklemeyi unutmamışlar. Ama bu sefer tüm ürünlerde doğal mineraller kullanılmış. Bence en güzel ürün ise Bambu desenli bronzer! Ne kadar tatlı öyle değil mi? Türkiye'ye gelirse Lancome standına uğramadan geçmeyeceğim. ;)

Le Metier de Beaute Kaleidescope Eye Kit



Daha önce de dediğim gibi tuhaf ve yaratıcı ürünlere bayılıyorum. Le Metier de Beaute yabancıların high-end dediği, yüksek kaliteli aynı zamanda yüksek fiyatlı ürünler satan markaların arasında yer alıyor. Fotoğrafta gördüğünüz 4 katlı far paletini yaratmışlar. Her katta farklı bir renk var ve hepsini belirtilen sırayla gözünüze sürmeniz tavsiye ediliyor. Böylelikle renkler arasındaki kontrast belli olacak ve daha etkileyici görünecekmiş. Ama ne yazık ki böyle ürünleri deneme şansımız olmuyor.

Lüks Makyaj Markaları

İngiliz bir blog yazarı tarafından yazılan yazı çok hoşuma gitti. Bir kısmını Türkçe'ye çevirip buraya koydum. Umarım sizin de hoşunuza gider.

Hepimiz lüks makyaj ürünlerinin satıldığı standlarda rünlerin fiyat etiketlerinin yer almadığını biliriz. Bunun arkasaında yatan amaç ise müşteriyi tezgaha çektikten sonra ürünün fiyatını sordurmak ve satış görevlisi ile ilişki kurmasını sağlamaktır. İlk temas sağlandıktan sonra satıcı kızımız görevini ifa edebilmek için canla başla uğraşacak size istemediğiniz bin tane ürün satmaya çalışacaktır. Ancak şöyle bir durum var ki, eğer müşteri bir ürünün fiyatını göremiyorsa, özellikle bu bahsettiğimiz markalarda, ürünün kendisi için fazla pahalı olduğunu düşünüp kaçacaktır. Estee Lauder'in CEO'su Fabrizio Freda ise bu uygulamayı kaldıracaklarını açıklamış. Kendisi "Kadınlar satış danışmanı tarafından rahatsız edilmeden ürünleri denemek istiyorlar." demiş. Böylelikle artık satış danışmanları kafamızda çok fazla bıkbıklamadan alış veriş yapabileceğiz.

Kaynak(source): British Beauty Blogger

Jouer Cosmetics

Küçükken Lego hastasıydım. Uzay gemileri, evler ve Barbie'lerim için arabalar falan yapardım. Şimdi bir yetişkin olmama rağmen bu hevesimi tatmin etmemi sağlayacak makyaj ürünleri üreten bir firma var. Jouer ürünleri birbirine eklenip çıkartılabiliyor. Böylece seyahate giderken yanınıza istediğiniz ürünlerden oluşturduğunuz bir palet alabiliyorsunuz. Böyle yaratıcı şeylere bayılıyorum doğrusu!! Fotoğrafı Krasey Beauty'den aldım. Ayrıca internet sitelerine de bir göz atın derim. 4 farklı cilt rengine sahip manken koymuşlar ve ürünleri bu mankenler üzerine deneyebiliyorsunuz.



When i was a child, i was crazy about Legos. I was building houses, space ships and cars for my barbies :) I'm an adult right now, but there is still a chance to play with that kinf of stuff. Jour Cosmetics' products can be integrated to each other! You can get your fav. stuff together for a trip and when you come back, you can detach them! Great! I like these kind of creative stuff! Also its web site is great! You can see the products in 4 different models with different skin tones!
I got the photo from Krasey Beauty

Moda Nedir?




Moda nedir sorusu hep aklımıza gelmiştir. Ama eğer moda bu yukarıdaki gibi bir şey ise "Ben almayayım, sağolun." Ormandan fırlamış ayı gibi gezmek istemiyorum.

27 Mart 2010 Cumartesi

The Body Shop Nomadic Goddess

TBS 2010 yaz koleksiyonu aşağıdaki ürünlerden oluşacakmış. TBS'un en güzel yanı koleksiyonlarının dünya ile hemen hemen aynı zamanda ülkemize geliyor olması.


Yaz koleksiyonlarında hep yer alan bronzerlar burada da mevcut.



Ama ben en çok yeşil renkli farı beğendim. Umarım fotoğraflardaki gibi güzeldir.



Source(kaynak): Lipglossbitch

The Body Shop Delipscious


TBS renkli lip balm ve sheer ruj çıkaracakmış. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama gelirlerse mutlaka deneyeceğim. Renkleri çok hoşuma gitti. :) Yukarıdakiler lip balm ve renklerin isimleri de şöyle: 01 Peach Crush, 02 Watermelon Crush, 03 Berry Crush, 04 Papaya Crush



Rujlar ise hafif renk veren cinsten yani rengini belli etmek için birkaç kat sürmek gerekecek. Dikkat çekici dudaklardan hoşlanmayanlar için biçilmiş kaftan.

Source (kaynak): Lipglossbitch

20 Mart 2010 Cumartesi

E.l.f. Free Shipping

Elf facebook'taki hayran sayısı arttıkça free shipping vermeye devam ediyor. Ben de birkaç zamandır bunu bekliyordum zaten ve ikinci siparişimi verdim. İlk siparişimin fotoğrafları hazır ama tembelliğimden koyamadım bile buraya. Peki neler aldım?

Studio serisinden cream eyeliner - Kahverengi ( yeni aldığım Mac 266 ile kullanacağım)
Mineral eyeshadow primer
2 adet lipgloss ve karıştırıcı göz fırçası

Söz, bu sefer sipariş gelir gelmez buraya yazacağım. Bu arada cuma günü company store a gittim, çığrımdan çıkmış gibi alışveriş yaptım. Bir de çilekten pakedim gelmişti onu da şirkete uğrayıp aldım. Acaba içinde ne var? :) Bu arada Markafoni'den de gelmesini beklediğim bir paket var. :)

Bu arada kampanya bu gece İngiltere saatiyle 12'de bitiyor, benim geç haberim oldu bilseydim daha önce yazardım. Kod ise OMGLOL34EU. Bir dahaki free shipping büyük ihtimalle 35.000 hayran olduğunda gerçekleşecek, facebook'u takip etmekte yarar var.

Öptümm :)

16 Mart 2010 Salı

Birkaç çekiliş daha!

Giveaways!!!

Shopping Mage hayallerini kurduğum Urban Decay Alice in Wonderland paletini hediye ediyormuş! Sonunda vakit buldum da katılabildim! Açıkcası kendisiyle çok ortak yönümüzün olduğunu seziyorum o yüzden yakın takipteyim :)

Blogdaki senin olsun diyen bayanlar da 100. izleyenleri şerefine bir çekiliş yapmışlar. Onların ki de burada

Ben kendimce buralarda oje falan sürüp resim çekiyorum ya, işte Amerikalarda bu işi çok iyi yapan bir bayan arkadaş var. Gerçekten çok başarılı. O da 250+ izleyicisi için çekiliş yapmış. Buraya tıklayın!

I guess that last giveway is open to international followers.

Simli oje nasıl çıkarılır?


How to Remove Glittery nail poish

Hepimiz simli ojeleri çıkartırken çok uğraşmak zorunda kalıyoruz öyle değil mi? ama bunun bir çözümü var bayanlar!!! Yakından takip ettiğim Lipglossiping sitesinde görmüştüm bu tekniği ama uzunca bir süre nerede gördüğümü hatırlayamadığım için yazmak istemedim. Bilmeyenleriniz vardır diye sizinle de paylaşmak istedim. İhtiyacınız olan sadece 3 şey var. Pamuk, aseton ve alüminyum folyo. Bir önceki yazımda anlattığım simli ojelerimi silmek için bu yöntemi kullandım.

1 alüminyum folyadan parmaklarınızın ilk boğumunu sarabilecek kadar parçalar kesin



2 pamuğu asetonla ıslatın ve parmağınıza sarın



3 üzerine alüminyum folyoyu sıkıca sarın ve 5 dk bekleyin

4 5 dknın sonunda folyolu pamuğu hafifçe ovalayarak çıkarın

VEEEEEE İŞTE HARİKA SONUÇ!!! Gördüğünüz gibi çok çok az sim kalmış tırnağımda. Onları da hemenceik silebiliyorsunuz zaten. Müthiş değil mi? Bence bu yöntem streç filmle de olur, ama henüz denemedim deneyen olursa yorum yazabilir mi?

Ojelerden devam!

Bir önceki yazımda yeşil rengi göstermiştim şimdi de simli olan fuşya rengini fotoğrafladım. Burada altta bir kat Avon'un french manikürü ojesi var, uçuk şeftali renginde olanı. Üzerinde 2 kat Magenta Divine var. Ben tembellik ettim 3 kat sürmedim gördüğünüz gibi o yüzden arada boşluklar oluşmuş. Simler şeffaf ojenin içinde ve sürerken hemen tırnağa geçmiyorlar biraz uğraşmak gerekiyor. Valla ben manikür işinden pek anlamıyorum, hastalık hastası olduğum için de maniküre falan hayatta gidemem. O yüzden böyle dümdüz kullanıyorum tırnakları. Aslında öğrensem de kendim yapsam diyorum ama nereden öğrenirim bilmiyorum. Manikürcünün yanında staj mı yapsam? :P

This is two coats of magenta divine on 1 coat of Avon french manicure polish. It is a little bit hard to transfer glitters form brush to the nails. I should have used 3 coats. The photo is taken near the window but sun was blocked by the clouds at that moment. It is close to real life. Btw i'm a little bit hypochondriac so that i dont go to manicure but i should learn how to do it.



Cam kenarında gündüz ışığı altında çektim, gerçeğine çok yakın oldu bu sefer. Bir aksilik olmazsa çarşmaba falan da kırmızıyı sürüp bu seriyi bitiricem. Aslında yazacak çok şeyim var ama yoğunluktan bir türlü yetişemiyorum.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...