4 Ağustos 2011 Perşembe

Dibini Görmeyen Ne Olsun!



Gavurlar buna Project 10 Pan demişler ben de "avyok"'tan sonra bu kelimeye de eğlenceli Türkçe bir karşılık uydurmak istedim: "Dibini görmeyen ne olsun!" :)
Bilgen ve birkaç blogger arkadaş daha ellerindeki ürünleri bitirmeye karar vermişler, bu işe ben de iştirak ediyorum. Buyrun benim ürünlerim:

Vichy Lipostrech: Vallahi bilmiyorum bizim eve nasıl girmiş bu ürün, ziyan olmasın diye basenlerime süreceğim ama faydası olacağına inanmıyorum :))

Avon Mineral ruj: Makyaj çantamda sürünüyor aylardır, zaten az kalmış gördüğünüz gibi ,bitsin diye utanmasam evde de sürücem :)

Clinique göz kalemi: Zor renk veriyor az kalıcı, sevemedim işte, daha ayrıntılı yazı çok yakında!

Clinique High lenghts rimel: Karışık hislerim var, tester boy olduğu için bitirmeye uğraşıyorum sırada 2 rimel var çünkü :)

Nivea caregloss: Biraz daha çantamda sürülmeden gezerse bozulacak, artık bitmeli, az renk veriyor, nude rujları renklendirmek için kullanıyorum daha çok.

Avon pure cotton parfüm: Omo gibi kokuyor bu :))

The Body Shop Neroli Jasmin: Bana "bu parfüm yasemin kokuyor" deseler koşa koşa alırım, ama bunun içindeki neroli kokusu ağır basıyor sanki, 30 ml ama sıkıldım kokusundan, bitse de gitsek :)

J&J Baby oil: Valla hiç sevmedim ben bunu, bir tuhaf oluyor cildimde, emmiyor gibi.

Neutrogena vücut kremi, kokusu biraz medikal gibi gelse de güzel nemlendiriyor, yarıladım gibi ama hem J&j hem bu nasıl biticek bilmiyorum :)

Mulondon organik gül kremi; bu ürünü İngiltere'den kozmetik yasağından önce almıştım, 25 tl gibi bir fiyatı vardı. Saf yağ olduğu için (losyonların çoğu suyun içinde dağılan yağ karışımıdır) azcık bir parçası bile yetiyor. Yoğun bir gül kokusu var. Kesinlikle kötü bir ürün değil. Yüzüm için almıştım ama yüzüme başka kremlere başladığım için bunu nereme sürsem bilemedim. :)) Bilmiyorum maske olarak kullanırım belki :) Fikri olan?

Sevgiler,

2 yorum:

  1. haha güzel olmuş isim :D bol şans diliyorum dgno'da :P mineral rujun adı ne? satıştan kalktı bunlar ya :(

    YanıtlaSil
  2. Hihi teşekkürler :)) Mineral rujlar diye bir yazımda gösterdiğim apricot glow isimli ruj sanırım pek tutmadı kaldırdılar.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...