16 Mart 2010 Salı

Ojelerden devam!

Bir önceki yazımda yeşil rengi göstermiştim şimdi de simli olan fuşya rengini fotoğrafladım. Burada altta bir kat Avon'un french manikürü ojesi var, uçuk şeftali renginde olanı. Üzerinde 2 kat Magenta Divine var. Ben tembellik ettim 3 kat sürmedim gördüğünüz gibi o yüzden arada boşluklar oluşmuş. Simler şeffaf ojenin içinde ve sürerken hemen tırnağa geçmiyorlar biraz uğraşmak gerekiyor. Valla ben manikür işinden pek anlamıyorum, hastalık hastası olduğum için de maniküre falan hayatta gidemem. O yüzden böyle dümdüz kullanıyorum tırnakları. Aslında öğrensem de kendim yapsam diyorum ama nereden öğrenirim bilmiyorum. Manikürcünün yanında staj mı yapsam? :P

This is two coats of magenta divine on 1 coat of Avon french manicure polish. It is a little bit hard to transfer glitters form brush to the nails. I should have used 3 coats. The photo is taken near the window but sun was blocked by the clouds at that moment. It is close to real life. Btw i'm a little bit hypochondriac so that i dont go to manicure but i should learn how to do it.



Cam kenarında gündüz ışığı altında çektim, gerçeğine çok yakın oldu bu sefer. Bir aksilik olmazsa çarşmaba falan da kırmızıyı sürüp bu seriyi bitiricem. Aslında yazacak çok şeyim var ama yoğunluktan bir türlü yetişemiyorum.

1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...