26 Kasım 2010 Cuma

ingilteredenal.com

Merhaba,

Biliyorum çoğunuz yabancı bloglarda yabancı markalardan birçok şey beğeniyor ancak Türkiye'de satılmadığı için ulaşamıyorsunuz yahut fiyatı çok yüksek olduğu için almaya eliniz gitmiyor, Lancome, Estee veya Chanel gibi. Bu bahsedeceğim site sayesinde istediğiniz ürünü İngiltere'deki bir online satıcıdan alıp Türkiye'deki adresinize göndertebiliyorsunuz.

Ben ingilteredenal.com'u iki kez kullandım. İlk seferinde aşağıda gördüğünüz 3 ürünü aldım.



Gelin biraz matematiğimizi kullanalım.

Türkiye Fiyatları:
Mac 4'lü far seti (Fabulous Felines Koleksiyonu) 99 TL
Chanel Far: 67,45 TL
Chanel Allık: 94,05 TL
Toplam: 260,5 TL

ingilteredenal.com ile alınca:
Mac quad: 67,85
Chanel far: 40,3 (%10 indirimli)
Chanel allık: 60 (%10 indirimli)
KArgo ücreti: 34 TL
Toplam: 202,15 TL

Fark 58 lira! Eğer daha fazla ürün almış olsaydım bu fark daha da artacaktı. Bu siparişlerimi verirken İngiltere içi free shipping ve indirim olmasına özen gösteriyorum. Bu siteyi tercih etmemin bir diğer nedeni ise üyelik ücreti talep etmemesi. Sadece kargo bedelini ödüyorsunuz. Aşağıda da diğer siparişimle aldıklarımı görebilirsiniz. Bunlara ek olarak 2 adet de parfüm almıştım. Hepsi rahatça elime ulaştı. Alışveriş yapmakta tereddüt edenler varsa diye kendi deneyimlerimi aktarayım dedim. Bu arada ürünlere sırayla yorumlarımı yazacağım ama öncelik vermemi istedikleriniz varsa onlarla başlayabilirim.



Sevgiler!

4 yorum:

  1. Hepsini çok merak ediyorum! Bence ingilteredenal kullanılarak yapılmış en iyi alışveriş seninki olmuş :) UD Naked Paleti ingiltereden hangi siteyi kullanarak aldın? Hatta diğer aldıklarını da hangi siteden aldın?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim ilgin için. Yeni yazıları hazırlamaya başlıyorum hemen. :)

    Naked paleti ve Chanel'leri debenhams.com'u kullanarak aldım. Ama Naked ne yazık ki şu anda stokta yok. Bir de boots.com'da satılıyor ama orada da kalmamış. Sık sık bakmak gerekiyor ben 2. denemede yakaladım. Mac'leri Mac'in kendi sitesinden aldım. İndirimleri ve free shipping kodlarını takip etmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Naked paleti Houseoffraser'de bulabilirsiniz.Link aşağıda.

    Sevgiler

    http://www.houseoffraser.co.uk/Urban+Decay+Book+of+Shadows+Volume+3/142426586,default,pd.html?cgid=1026

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, ilginize teşekkürler, yalnız verdiğiniz link book of shadows'un linki. ama site iyi gözüküyor İngiltere alışverişleri için denenebilir.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...