30 Kasım 2010 Salı

Mac Blush Ombre


Merhaba,

Yine Elca ganimetleriyle karşınızdayım. Bayramdan önce uğrama fırsatım oldu vu bu iki allığı aldım. Spring Color Forecast koleksiyonunda yer alıyorlardı. Hatta bu serinin 3.sü olan Ripe Peach, şeftali rengi, olay yaratmış kapışılmıştı. Ona duyulan ilgiden bu garipcikler nasip alamamış ve Elca'ya düşmüşler. Bu ürünler normal Mac allıklardan 3 g fazlalar, normalleri 6 g.

Benim yabancıların cool toned pink dedikleri soğuk pembe rengine bir antipatim var. Ne rujda ne allıkta tercih edeceğim bir renk... Hatta Barbie ve balon sakızı pembelerini de sevmem. Fakat Azalea Blossom ben de çok doğal durdu ve beklentilerimin üzerine çıktı.


Yukarıdaki Azalea Blossom




Vintage Grape rengi biraz mora çaldığı için kullanması dikkat istiyor elimde rengi belli olsun diye bol bulamaç sürdüm gördüğünüz gibi elimi morartmışım gibi gözüküyor. Henüz korkumdan yüzümde denemedim :D



Her iki allığın da içinde ışıltılar var ama çok belli olmuyor. Ama elimdeki swatchlarda ışıltıyı fark edebilirsiniz. Ben Elca'dan tanesini 20 liraya aldım, sezonda 63tl'ye satılıyordu.

2 yorum:

  1. Bu elca ganimetlerini gördükçe içim gidiyor.:( Azalea Blossom şahane bir şey, güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Ben gittiğimde birçok şey tükenmişti bile, bir tek bunlar kalmıştı. Vakitlice yakalamak lazım.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...