21 Mayıs 2011 Cumartesi

Giorgio Armani Eyes to Kill Rimel



Merhaba,

Bu ürünü hakkında çok fazla iyi yorum aldığı için satın aldım. Ürünün ambalajı çok ilginç, metale benzer bir materyalden yapılmış ve oldukça ağır (bir rimel ambalajına göre). Fırçası azıcık tombiş ama diğer tombiş rimeller kadar da tombiş değil. Gördüğünüz gibi kıllar iki yerde birbirinden uzaklaşıyor. Bunun ekstra bir faydası var mı bir türlü çözemedim.




İlk fotoda rimelsiz gözler, ikincisinde tek kat, 3.sünde ise zar zor sürdüğüm 2.kat rimelli gözler var.



Açıkcası ben bu rimelden beklediğimi bulamadım.



İlk sürüldüğü anda kirpikleri ayırıp kaldırıyor ve göze hoş geliyor.


 
Ama 4-5 saat sonra kirpikler aşağıya düşmeye başlıyor, ki ben hep tek kat rimel sürerim. Kirpiklerim ayrılmış oluyor ama yukarı bakmıyorlar yere paralel duruyorlar :)

Bence Maybelline olsun Loreal olsun Max Factor olsun harika rimeller yapıyorlar, bu ancak doğal bir duruş veriyor. Rimel iyi, çok kötü diyemem ama en iyinin iyisi değil kesinlikle!

3 yorum:

  1. Merhaba, blogunu yeni keşfettim ama çok hoşuma gitti :) Sanırım zamanla bütün yazılarına bakacağım. Özellikle Nars'lar çok hoşuma gitti. Burada da rimel çok hoş durmuş, mutlu günlerde kullan. Ayrıca bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Hay Allah ya rimel kadar enteresan bir ürün yok ya, herkeste farklı duruşu :) Eyes to Kill benim favorilerimden biri, çok seviyorum ben :)

    YanıtlaSil
  3. @Bertaberry Teşekkür ederim, takibe aldım ben de seni :)

    @Marjo ya bir ben beğenmedim galiba bunu, kendimi garip hissediyorum :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...