16 Nisan 2010 Cuma

Nivea ruj



Bu ruju kadınlar günü indiriminden aldım. Çok ucuza gelmemişti sanırım ama nude bir rujum da olsun deyip atmıştım sepete. Yanılmıyorsam Chantal Thomas serisinden ve rengin adı Beige Plaisir nuamrası da 81. Yalnız büyük bir sıkıntım var. Yıl olmuş 2010 ama Nivea hala o iğrenç ruj kokusuna sahip rujlardan üretebiliyor??? Yapısı kremsi ama dayanıklılığı konusunda bir şey diyemeyeceğim. Pembedense kahveye daha dönük bir nude rengi var. Eğer yakın zamanda bir smoky eye yaparsam kullanıp yorumlarımı buraya eklerim.

Avon Allık



Bu allığı Avon temsilcisi olan arkadaşım hediye etti bana. Sanırım şu anda satışta yok. Adı Seeing Stripes Cool Collection. 6 g'lık bir ürün. Açıkcası ben çok beğenmedim. İlk olarak çok fazla tozutuyor. Fotoğraftan da anlamışsınızdır zaten. Elinizin kullanırken çok hafif olması gerek yoksa pessspembe yanaklı Heidi'ye dönüşüveriyorsunuz. Açık renk şeritlerin olduğu taraftan bile ürün alsanız çok pembe oluyor. Kocaman bir fırçayla sürmek gerek. Bu nedenle kendi fırçası pek işe yaramaz. Gördüğünüz gibi yabancıların cool pink dedikleri soğuk pembe bir renk veriyor. Çok hafif bir ışıltı içeriyor. Benim en beğendiğim özelliği ise arkasında kocaman aynasının olması. Düzenli kullanacağım bir ürün değil açıkcası. aşağıdaki fotoğrafta kendi fırçası ile 2-3 kez dokunduruverdim.

Flormar Tekli Far



Ben aslında biraz palet insanıyım. Tekli farlardan çok hoşlanmıyorum. Ancak çok beğendiğim bir renk olursa alıyorum. Flormar'ın bu farını birkaç ay önce aldım. Sanırım 6 liraydı. Tam 5 gr, numarası ise 021. İnsan her gün kullansa bile 3-4 yılda zor bitirir. :D Kolayca renk veriyor, öyle sert değil, gayet yumuşacık. Biraz dökülme sıkıntısı var ama fiyatı düşünlünce bence makul. Sadece deneme amaçlı bir iki kez gözüme sürdüm daha makyajımda kullanma fırsatım olmadı. Aslında yaptığım makyajları buraya koymak istiyorum ancak makinam çok başarısız. Çok fazla flaş veriyor ve renkler kayboluyor. gündüz çekimlerine de benim vaktim olmuyor. Şu an elimde hiç açılmamış bir makina daha var, umarım o istediğim gibi olur. Yukarıdaki flaşsız, aşağıdaki de flaşlı hali.

4 Nisan 2010 Pazar

Hediye çekilişleri

Çok fazla takip edenim olmasa da hediye çekilişlerini duyurmaya çalışıyorum.

Sarah Jessica Parker'ın parfümüne sahip olmak istiyorsanız buraya

Nars orgasm albatross duo kazanmak için buraya Ben de aldım bundan :)

Sigma fırça seti kazanmak için de buraya tıklayınız.

3 Nisan 2010 Cumartesi

Models Own Son


Bu da Models own'dan göstereceiğim son oje. Altına Maybelinne'den kırmızı bir oje sürdüm böylelikle alttaki oje biraz derinlik kazandı. REngin adı Scarlet Sparkle.
Dün Models own'un internet sitesine girdim, international shipping şartlarını değiştirmişler. Shipping için 4,75 sterlin yerine 9,95 istiyorlar ve en az 30 sterlinlik ürün almanız gerekiyor. Bu durum çok hoşuma gitmedi açıkcası. :(

Avon rujları



Kankam Avon temsilciği yapıyor ve Avon alışverişlerimi doğal olarak ondan yapıyorum :) Avon'dan ruj almanın en zor tarafı ne renk çıkacağını bilememek oluyor. O yüzden ben de elimde olan rujların fotoğraflarını ekledim. Sol baştaki parlak ruj renkli dudak balmı oalrak geçiyor, rengi bronze. Elinize ilk aldığınızda hiç renk vermeyecek zannediyorsunuz ama gördüğünüz gibi hafif sarımtrak bir ışıltı veriyor. Nemlendiriciliği pek yok ben içine altın ışıltısı vermek istediğim rujların altına sürüyorum. MAt rujlarınıza ışıltı katabilir ama bunun dışında pek bir faydasını göremedim. Soldan ikincisi pro-to-go cherry glistern, kırmızımsı çıkmasını bekliyordum ancak koyu pembe geldi. Ama ben şahsen beğendim. Nemlendiriyor ve rengini güzel veriyor. 3. ruj Anew yaşlanma karşıtı serisinden desert rose, bunu anneme aldık, burada daha kahvemsi ama dudağa sürüldüğünden biraz pembeye çalıyor. Bir kez denedim ve dudaklarımda hafif yanmalar hissettim, bilmiyorum belki benden kaynaklanıyordur ya da içindeki yaşlanma karşıtı maddelerden olabilir. Sonuncusu da pro-to-go spicy cinnamon bunu da anneme almıştık ama ortak kullanıyoruz desem yeridir. Işıltılı çikolata kahve gibi ve dudaklarımda çok hoş duruyor. Hafif bir vişne kokusu var sanki bunda. Pro-to-go'ları ben beğendim açıkcası, benim asansörde ruj sürme alışkanlığım vardır, o anlardan inanılmaz işe yarıyor :)) Kalıcılığı da iyi 2-3 saat duruyor dudakta. Avon ruj yazıları devam edecek...

YSL Rouge Volupte



Hani Çilek'ten paketim geldi demiştim ya şurada, o paketten çok merak ettiğim ve denemek istediğim Rouge Volupte çıktı. Aldığım renk 12 numara Forbidden Burgundy. Aslında ben daha kahverengimsi bir renk bekliyordum, Temptalia'da baktığımda öyle görünüyordu, ancak daha çok morumsu pembe veya erik rengi gibi geldi bana. Şu renkleri tarif etmeyi bir türlü beceremiyorum yahu! :) Fotoğrafta normalde olduğundan biraz daha pembemsi çıkmış. Aşağıya da dudaklarımın flu bir fotoğrafını koydum. Açıkçası rujun gerçek rengini fotoğrafın net hali değil flu hali daha iyi gösteriyor. Bir de dudaklarım ince olduğu için renkleri pek anlayamazsınız. :) Allah bana şöyle diğer blogcu bayanlarınki gibi dudak vermemiş ki! Rujun yapısı çok kremsi, dudakta kayıp gidiyor doğrusu. Kokusunun kötü çıkmasından korkmuştum, çünkü kokulu rujları pek sevmem, ama korktuğum gibi olmadı. :) Diğer renkleri de indirime girerse kesin alırım. ÖZellikle nude olanlarında gözüm var. 2 numara güzel bir nude ve 30 numara da tatlı bir şeftali :)

Elf Cream Eyeliner- Kahverengi


Selam,
Elf'ten sipariş verdiğimi bir önceki yazımda belirtmiştim. Tam bir haftada elime ulaştı paketim. Aslında kullanmadan önce fotoğrafını çekecektim ama dayanamayıp kullandım. :) Fırçaya hemenceik ürün geliyor ve gayet yumuşak. Tek kat çekince hafif silik oluyor o yüzden iki kat falan geçmeniz gerekiyor. Kuruduktan sonra parmağınızla ovalayınca çıkmıyor. Sabah 9 gibi tek kat sürdüm akşam 4'e kadar dayandı diyebilirim. Bu benim ilk krem eyeliner'ım şu anda çok düzgün bir şekilde süremiyorum, fotoğraftan da anlarsınız zaten. Bu gördüğünüz 3. denemem. Elimde başka ürün olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum. Gözümü de azcık buruşturmuşum fotoyu çekerken o yüzden hepten beceriksizce sürmüşüm gibi gözüküyor :) Şu an temel sorunum biraz kalın çekiyor olmam, bir de istediğim şekil kuyruk yapamıyorum. Çalışınca olur diye umuyorum ama. Mac 266'yı da yeni aldım, kullanması kolay gibi geldi. Gözümünaltına farları da bununla sürüyorum artık. Ama şu kırık veya eğik (bent) uçlu fırçaları da merak etmiyor değilim. :)



I ordered some items from Elf last week by using free shipping code. They have arrived in one week. I tried the cream eyeliner in brown. This is my first eyeliner so I can't compare it with another one. Its staying power is average for one coat, i guess you should use 2 coats. I'm just learning how to apply the liner, but a good line requires more trials :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...