28 Şubat 2011 Pazartesi

Rimmel Metal Rock Republic Oje



Merhaba,

Bu gördüğünüz ojeyi çok çok beğendim! Neden derseniz:

1. Fırçası ile tek seferde kolayca sürüyorum
2. Tek katta opak oldu, evet bu gördüğünüz tek kat!
3. Hemencik kurudu
4. Muhteşem bir rengi var

Mac'in 2010 yılbaşında çıkardığı Sorceress paletteki leylak rengine benzettiğim için bir de onunla yana yana bir fotoğraf koydum :) İlk fotoğraf flaşlı ikincisi flaşsız hafif sarı ışık altında çekildi.

25 Şubat 2011 Cuma

Böyle Kırmızı Görmediniz!

L'oreal yeni ruju Infallible Le Rouge Lip Color'ın tanıtımı için Gwen Stefani'yi tercih etmiş, çok da iyi etmiş. Kırmızı ruj tanıtımı için ondan daha iyisini seçemezlerdi!


24 Şubat 2011 Perşembe

Yeni Dior Rujlar



Şunların güzelliğine bakar mısınız? Her alışverişimden sonra tamam artık ilgimi çekecek başka bir ürün çıkaramazlar diyorum, pat diye daha harika şeylerle karşılaşıyorum. Bence relansman için Kate Moss çok hoş bir seçim olmuş, fotoğraftaki ruj çok hoş fakat benim eyeliner da hoşuma gitti. Bu seride 44 yeni renk olacakmış!!! Rock, glam ve baby doll diye 3 kategoriye ayrılıyormuş ve her kategorinin yapısı farklıymış. Siz nasıl buldunuz?



source: cafemakeup.com

23 Şubat 2011 Çarşamba

Mac Glamgloss - Yaz 2011



Birçoğunuzun bildiği gibi defilelerde henüz piyasaya çıkmayan birçok makyaj ürünü kullanılabiliyor. Özellikle Chanel gibi moda evleri yeni çıkacak koleksiyonlarından ürünleri bu şovlarda kullanarak bize küçük ipuçları veriyorlar ve biz de heyecanlanıyoruz :) Behnaz Sarafpour'un defilesinde kullanılan bu lipgloss da Mac'in yaz koleksiyonuyla piyasaya çıkacakmış. Bu fotoğrafta Champale koleksiyonunda bulabileceğiniz tanarama ruj üzerine sürülmüş. Bakalım bizi başka ne sürprizler bekliyor??

Source: the beauty alchemist

Dior Leopar Compact




Yabancı bir blogda bu fotoğrafı gördüm ve leopar deseninden pek de hoşlanmayan ben bile beğendim. Bir bronzer gibi görünse de aslında far paletiymiş, bence bronzer olsaydı daha iyi olabilirdi. Mart ayı gibi piyasaya çıkacakmış fakat fiyatı çok yüksek 90€ sanırım. Siz ne dersiniz, çok hoş değil mi?

Source: makeup4all.com

18 Şubat 2011 Cuma

Mac Chromographic Pencil



Merhaba!
Aslında göz içine sürmek için beyaz bir kalem almayı düşünüyordum ancak champale koleksiyonuyla böyle bir ürün olduğunu hatırladım ve bunun daha doğal olacağını düşündüm. Yumuşacık bir şey çok kolay sürülüyor. Normal kalemlerle fiyatı aynı ama gramajı daha fazla. Göz içi daha açık olsun diye NC15/NW20 olanı aldım, cilt tonum NC25 normalde.



Sadece göz için değil, yüzünüzdeki bu şekilde küçük lekeleri kapatmak için de kullanabilirsiniz. Elimdeki kırmızı noktaya sürdüm sizin için, tabii kalem ten rengimden açık olduğu için biraz açık renk kaldı ama kırmızılığı kapattı. . Bu ürün pro olduğu için ben taksim mac'ten aldım, fiyatı 34 lira

16 Şubat 2011 Çarşamba

Bobbi Brown Pink Nectar ruj




Bu ruju Elca'dan aldım. Daha sonra internetten baktığımda Bobbi Brown'ın online dükkanında olmadığını gördüm, sanırım üretimden kaldırılmış bir renk. Şeftali gibi pembe gibi, Allahım renk tariflerinde çok başarısızım :D



En büyük kusuru kokulu olması, sanırım bu nedenle kaldırıldı üretimden. Mat bir yapısı var ama ona rağmen 2 saatin üzerinde bir kalıcılık sergileyemiyor. Ben sadece rengini sevdiğim için hala zevkle kullanıyorum. fiyatı 20 tl gibiydi yanılmıyorsam ama normal bir BB köşesinde rujlar 54 civarı diye biliyorum

14 Şubat 2011 Pazartesi

Benefit Creaseless Cream Get Figgy



Merhaba!
Önceki yazılarımda dediğim gibi benim göz kapaklarım pek yağlı değil ama bu ürün vaat ettiğini ben de gerçekleştiremiyor. :( Bilmiyorum belki parmakla ve az miktarda sürdüğüm içindir, bir de fırçayla denemeliyim. 4-5 saatin sonunda çizgi çizgi oluyor :( Allahtan Çilekten 15tlye almıştım da çok pişman olmadım. Aslında rengine bayılıyorum ve çizgilere yaklaştırmadan sadece kirpiklerime yakın bölgelerde kullanmaya devam ediyorum. ;)

12 Şubat 2011 Cumartesi

Mac Pearlglide Blackline vs Shiseido Blacksand



Merhaba,

Geçenlerde Markafoni 20tl'lik indirim kuponu gönderince, ertesi gün de Shiseido ürünleri olduğunu görünce ben de bu göz kalemini aldım. Kopkoyu bir siyah çıkmasını beklerken içinde minik ışıltılar olduğunu gördüm. Bende yine bir sınırlı üretim ürün olan pearlglide kalemlerden black line vardı, onunla bir karşılaştırayım dedim.




Soldaki Mac sağdaki Shiseido



Bence biraz benziyorlar. Sadece Shiseido (Pk 904) Mac'e göre daha az ışıltılı ve yapısı daha sert. Eğer Mac'in bu kalemini alamadıysanız Shiesido'nun Markafoni ve Limango'daki kampanyalarını takip edin derim.

10 Şubat 2011 Perşembe

2010'un En İyi 5 Makyaj Ürünü

Merhaba,

Marjocum tüm makyaj bloglarını mimlemiş ve 2010'da piyasaya çıkan en iyi bulduğumuz 5 ürünü yazmamızı rica etmiş. Tüm ürünleri şahsen denedim bu nedenle kısıtlı ürün arasından seçmiş olacağım, makyaj için iyi sayılabilecek bütçe ayrıyorum ama Türkiye'deki kısıtlı çeşit ve yüksek fiyatlar seçenekleri sınırlıyor. Buyrun benim seçtiklerime:

5 numara: Chanel Rouge Coco
Bazıları tarafından formülü yeterince nemlendirici bulunmasa da benim çok sevdiğim bir ruj bu! Mutlaka farklı renklerinden alacağım. Bunun yakında Rouge Coco Shine adı altında daha ışıltılı formüllüsü de piyasaya çıkıyor. Sanırım bu Chanel beni iflasa sürükleyecek! Yazısı için buraya tıklayın.

4 numara: Mac Viva Glam Cyndi
Geç buldum ama çok sevdim. Kırmızı rujdan korkanlar için harika bir başlangıç. Formülü ve rengi çok güzel! Bendekini kısmet olup da yazamadım buraya daha :( Şubatta satıştan kalkacak alacaksanız elinizi çabuk tutun. Yerine bu ürün satışa çıkacak, görmek için tıklayın.

3 numara: Mac Stereo Rose
Sevgilimin bile ilk görüşte bayıldığı msf! Bunun için kadınlar birbirini ezdi :PP

2 numara: Mac Pearlglide Göz kalemi
Harika formül harika renkler ve keşke daha çok rengini alsaydım diyen ben! Rengini görmek için bu yazıya ışınlanın.

1 numara: Urban Decay Naked Palet
Bu paletin talebine UD yetişemiyor! Aynı hızda göz kalemi üretemedikleri için kalem yerine fırça koydular talebi karşılamak için. Kadınlar bu ürün için de birbirini yedi! Bulamasaydım ben de yerdim! Görmek için tıklayın!

8 Şubat 2011 Salı

Sephora Ultra Shine Lipgloss



Rengini çok beğenerek aldım ama kokusu ve yapısını hiç sevmedim, pişman oldum diyebilirim. Sephora indirimiyle 12tlye geldi. Numarası 15.



Kokusu üzüm kokusu ile hindistan cevizi karışımı gibi ama bir yapaylık var. Ama en kötü yanı formülü. içeriğinde ne yağı kullandılarsa artık dudağımda çok kötü bir etki yarattı. Tarif etmek gerekirse: hani böyle kötü yağla yapılmış poğaça yersiniz de onun yağı damağınızda donar ya, aynı etki benim dudağımda oluştu. Midem bulandı resmen. Belki bir kez daha denerim ama aynı sonucu alacağımı düşünüyorum.

6 Şubat 2011 Pazar

Urban Decay Naked Palet



Merhaba!

Uzun uğraşlardan sonra kavuşmuştum Naked paletime. debehams.com'dan sipariş edip İngiltere'deki adresime göndermiştim. Paletin içinde 12 renk var ve her biri 1,3 gr. İki taraflı göz kalemi, zero ve whiskey renkleri ve yanında bir de mini boy normal primer potion var. Ben tüm renkleri beğendim. Yalnız başkaları da aynı yorumu yapar mı bilmiyorum ama bazı renklerde çok dökülme oluyor, sürerken falan zorlanıyorum. Hani bir kusuru varsa budur:) Bunun dışında harika renkler. Bir ay boyunca bir sürü kombinasyon yaptım, her gün farklı bir şey yapabilirsiniz. Üstelik iş yeri için de uygun. Kahve dumanlı veya gri dumanlı makyaj da rahatlıkla yapabilirsiniz.

6'şarlı görüntüledim ki tek fotoya sıkışmasınlar :)

Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked



Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal, zero ve whiskey göz kalemleri


5 Şubat 2011 Cumartesi

Mac Wonder Woman Koleksiyonu

Sanırım yakın zamanda piyasaya çıkıp da finansal açıdan tek başına hepimizi zorlayacak tek koleksiyon bu! Harika ürünler var! Hatta renk swatchları internete düştü bile. Aslında başka bloglardan görsel alıp koymayı çok sevmiyorum ama bu koleksiyon için çok heyecanlanıyorum. Sizinle de paylaşmak istedim. Aşağıda almayı düşündüğüm ürünlerin fotoğraflarını koydum bakalım sonuç ne olacak!


Pink power mineralize skin finish


Mighty aphrodite allık


Soldan ikinci ruj Marquise d’


Glossların hepsini istiyorum ama çok maliyetli olacak büyük ihtimalle 2 tanesini alırım, kırmızı ve kremsi olanları.


Golden Lariat Mineralize Skinfinish

Kaynak (source): temptalia.com

4 Şubat 2011 Cuma

Avon SuperShock Gel Eyeliner



Bu kalemi ilk lipglossiping'de gördüm, sonra da youtube gurularından olan pixiwoo kardeşlerin de tavsiye ettiğini görünce aldım ve çok memnun kaldım. Gerçekten süper bir siyah. Benim alt göz içinde uzun süre bozulmadan duran tek kalem. Üstelik kolay kolay akmıyor ve simsiyah, fiyatı da 10tl civarı. Ucuzladığında 2-3 tane yedek alacağım :)) Genelde yedeklemek pek huyum değildir bu arada ;)



Kalemin rengini elimdeki diğer siyahlarla karşılaştırdım. Her biri 2 kat sürülmüştür. En üstteki Avon, sonra Urban Decay'in meşhur kalemi Zero, 3. sü Clinique Really black kalem ve en alttaki makyaj kutumun dibinde bulduğum Alix Avien siyah göz kalemi :) . Fark ortada! Marjocuğum da bu kalemi yazdı 3-4 gün önce, o da çok beğenmiş.

Mutlaka alın pişman olmazsınız.

2 Şubat 2011 Çarşamba

Ocak ayı favorileri



Sanırım aralığı kaçırdım. Şşşt çaktırmayayım :PP

Fotoğrafa tıklayınca büyüyor!

Kısa bir yazı olacak:

Naked palet: Swatchları yaptım yakında yorumlarım burada olacak. Çooook sevdim evet! Her kuruşuna değer bence. Bunu kullanarak birkaç da makyaj göstermek istiyorum.

Mac Bite of an apple allık: Şurada renginin fotoğrafı var. Hafif sürünce çok tatlı duruyor. Makyaj çantamdan hiç çıkarmadım.

Nars Easy Lover gloss: Küçücük olduğu için makyaj çantama rahatlıkla sığıyor. Dudakta su ile ıslatılmış gibi bir parlaklık veriyor, pembesi çok hafif, iş yerinde rahatlıkla kullanılıyor.

Mac Chromagraphic pencil: Yazısı yolda, beyaz kalem yerine aldım. Çok memnunum.

Avon Supershock Gel eyeliner: Süper siyah, süper kalıcı. Yorumu geliyor. Bayıldım, yedeğini alacağım.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...