9 Aralık 2010 Perşembe

Mac Venomous Villians Koleksiyonu


Merhaba,

Kış mevsiminde olduğumuzdan ve ben akşam eve 7 gibi geldiğimden, hava çoktan kararmış oluyor bu nedenle de istediğim gibi fotoğraf çekemiyorum. O nedenle sabah erken kalkıp swatch yapıyorum :) Sizin için uykumdan fedakarlık yapıyorum. :) Ama şaşkınlıklarım da olmuyor değil. Mesela bu fotoğrafta yer alan göz kalemi aslında Tartan Tale koleksiyonuyla çıkmıştı ama ben uyku sersemi VV koleksiyonunda zannedip onu da göstermişim :)

Ben her seferinde böyle yapıyorum, promo fotoğraflar çıkınca hiçbir şeyi beğenmiyorum swatchları ortaya çıkınca da bir sürü şey beğeniyorum. Alma aşamasında da "Amaan buna benzer renkleri bulurum." deyip vazgeçiyorum. Bu koleksiyondaki farları beğenmiş olmama rağmen Elca'ya düşer nasılsa dedim, ojelerin aynısı Orly'de var onlardan bulurum deyip vazgeçtim. :)



Efendim bu koleksiyondan Bite of an Apple isimli mercan renkli allığı, Strange Potion ve Hot House glossları, French quarter greasepaintstick'i ve Bad fairy ojeyi aldım. Diğer ojeleri Orly'ninkilerle aynı diye almadım. Glosslar gerçekten çok güzeller ama sanırım Türkiye'de stokta kalmamış:( Yalnız yapışkan oldukları konusunda uyarayım sizi.



Allık gördüğünüz gibi mat. Tek başına çok güzel zaten ama aydınlatıcı ile harika oluyor. Ama hafif sürmeniz gerek yoksa dağlar kızı Heidi olabilirsiniz.



Paintstick'i dumanlı göz makyajı yaparken kullanmak amacıyla aldım. Sürdüğünüz yerde kalıyor ve kolay kolay çıkmıyor. Gayet başarılı. Genelde koleksiyon yazılarını toplu halde göstermek daha iyi oluyor öbür türlü sıkılıyorsunuz biliyorum. Bir tek ojeyi ayırdım, çünkü bunları çekerken elimde başka bir oje vardı.


Dediğim gibi Undercurrent isimli göz kalemi Tartan Tale ile satışa çıktı ama ben geçen kış gelen bir koleksiyonla almıştım. Gördüğünüz gibi popüler olan ürünler 6-7 ay sonra başka bir koleksiyonda karşınız çıkabiliyor. O yüzden yakalayamayınca çok da üzülmemek gerek.

2 yorum:

  1. Çok güzel bir alışveriş olmuş gene :) Güzel günlerde sür sürüştür hepsini. Undercurrent'ı Tartan Tale'da aldım ben de ve aşık oldum bu kaleme :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) kesinlikle aşık oluncaka bir kalem zaten, bazen sürmeye kıyamıyorum :D

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...